Beeldbewerking

Wilt u uw voertuig professioneel presenteren? Kies dan voor creatieve beeldbewerking. Met een verrassende achtergrond, uw logo en extra toevoegingen onderscheidt u zich van de rest en komt uw auto echt tot leven!

Wat is beeldbewerking?

Digitale beeldbewerking is het bewerken van afbeeldingen. Deze digitale afbeeldingen kunnen op een computer gemaakt zijn of gedigitaliseerd zijn of uit een andere digitale bron gemaakt zijn.

De bewerking dient ervoor om het beeld te verbeteren, of om een artistieke bewerking toe te passen of om de aandacht meer op een bepaald onderdeel te richten. Behalve zichtbare wijzigingen zoals contrast, helderheid, gamma, afmeting e.d. kunnen ook onderliggende eigenschappen worden gewijzigd zoals het bestandsformaat en de bestandsgrootte.

Uw eigen achtergrond

Met uw eigen achtergrond, logo, teksten, (lease)prijzen maakt u iedere afbeelding uniek. Er zijn verschillende mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en wij zorgen dat deze snel en vakkundig gerealiseerd worden.

Voorbeelden

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Bekijk dan onze voorbeelden. Heeft u bepaalde wensen of ideeën? Laat het ons weten en wij gaan direct aan de slag.

Werkwijze

De experts van Motomedia hanteren een snelle en vakkundige werkwijze. Nadat u uw afbeeldingen heeft verzonden gaan we direct aan de slag. U kunt deze binnen de afgesproken deadline verwerkt ophalen in onze beveiligde omgeving.

Onze professionele teams staan 24 uur per dag voor je klaar. Kwaliteit en betrouwbaarheid is belangrijk voor onze klanten, wij maken dit elke dag weer waar. Is je opdracht eenvoudig of zeer complex, bij Motimedia kun je erop vertrouwen dat elk beeld professioneel wordt bewerkt volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of direct bestellen? Onze experts staan voor u klaar!